Ergens in januari 2013 hebben wij, Christian en Mathias, elkaar leren kennen en kwamen wij erachter dat we dezelfde droom koesterden! Een eigen cafetaria…!

Al snel kwam het balletje aan het rollen toen wij erachter kwamen dat “Bennie’s Snackbar” te koop stond. Wij hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn gesprekken gaan voeren, gaan rekenen, onderhandelen en jawel met een eigen cafetaria als resultaat! Wij hadden 9 dagen om alles klaar te maken na de sleuteloverdracht en zijn tot in de late uurtjes aan het werk geweest. Wat volgde was de opening van onze cafetaria, wat gekkenwerk was, maar echt een groot succes!

En toen… een klantenkring opbouwen en onze kwaliteit aan u als onze klant keer op keer te laten ervaren. Al snel moesten wij op zoek naar personeel omdat wij graag voor de klant een kortere wachttijd wilden. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een hardwerkend en gezellig team van totaal 7 personen en maken we 6 dagen in de week van 11:00 tot 23:00 met een lach uw bestelling klaar.

Een team waar we trots op zijn

null

Mathias

null

Christian

null

Tom

jesper

Jesper